Als uw apparaat offline gaat

Dit is wat u moet doen als uw Alertify-apparaat offline is

1.Controleer of uw Wi-Fi werkt. Als uw Wi-Fi werkt en uw Alertify-apparaat offline is gegaan, wacht u 5 minuten om uw apparaat de tijd te geven om opnieuw verbinding te maken.

2.Na 5 minuten als uw apparaat geen verbinding maakt met uw Wi-Fi, moet u opnieuw opstarten.

Uw apparaat opnieuw opstarten

​ ​

1.Zoek uw aangesloten apparaat, zoek het kleine gaatje aan de onderkant en plak er een pin in, houd het daar 3 seconden vast totdat u een buzzgeluid hoort. Let op: het is belangrijk dat u uw apparaat aangesloten houdt tijdens het opnieuw opstarten.

2.Dit start uw apparaat opnieuw op en na 5 minuten moet uw apparaat opnieuw op het dashboard verschijnen