Hostmeldingen ontvangen op meer dan één apparaat: een ander contactnummer en e-mailadres toevoegen

Hostmeldingen ontvangen op meer dan één apparaat: een ander contactnummer en e-mailadres toevoegen

Op uw dashboard kunt u meerdere contactnummers en e-mailadressen toevoegen om meldingen van gastovertredingen te ontvangen die momenteel plaatsvinden. Dit is vooral handig wanneer er meerdere mensen bewaken eenheden met apparaten erin.

Volg deze eenvoudige stappen hieronder om een ander e-mailadres of contactnummer toe te voegen:

1. Log in op uw Alertify-dashboard

2. Selecteer †'Meldingen' in de linker menubalk

3. Klik op de knop 'E-mail toevoegen' als u een ander e-mailadres wilt toevoegen of klik op 'Telefoon toevoegen' om een ander contactnummer toe te voegen.

Nu u een ander telefoonnummer en e-mail hebt toegevoegd, worden alle meldingen verzonden naar de vermelde nummers en e-mails.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact op met ons ondersteuningsteam bij ons ondersteuningsteam opsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io