Hoe te integreren met Hostaway

Gebruik de integratiefuncties van Alertify om te vereenvoudigen

Door Hostaway te integreren met het dashboard van Alertify betekent dat u kunt zien wanneer gasten lawaai, roken of beroepen maken. Alertify informeert u onmiddellijk over deze incidenten en geeft gedetailleerde rapporten na incidenten met de details van de gast.

Gebruik Alertify to...

• Interveniëren wanneer een overtreding optreedt voordat er dure schade optreedt

• Weet welke gasten zich in de eenheid bevonden toen de overtreding plaatsvond

• Breng uw eenheden in Hostaway toe aan uw eenheden in Alertify

Vereisten:
  1. Een actief waarschuwingsaccount dat is gekoppeld aan uw accommodatie

2. Apparaten die zijn geïnstalleerd en verbonden met Wi-Fi in uw accommodaties waarschuwen

Hoe Alertify te integreren met Hostaway:

Op Hostaway...
  1. Log in op uw browserHostaway Hostaway Hostaway Hostaway Hostawaydashboard

2. Scroll naar beneden naar 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Hostaway API' op de linker navigatiebalk

3. Klik vervolgens op 'Maken'

4. Name your Hostaway API key

5. Kopieer uw account-ID en API-sleutel en bewaar deze ergens veilig voor later

Op waarschuwen...

1. Log in op uw browserWaarschuwing waarschuwendashboard

2. Scroll naar beneden naar 'Integraties' op de linker navigatiebalk

3. Klik dan op 'Hostaway'

4. Klik op 'Verbinden' en accepteer de algemene voorwaarden

5. Plak vervolgens uw account-ID van Hostaway in Client ID in Alertify. En plak API-sleutel van Hostaway in Client Secret in Alertify

Bekijk de onderstaande gids

Heb je nog hulp nodig? Neem contact op met ons toegewijde ondersteuningsteam bijsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io