Hoe te integreren met Guesty

Gebruik de integratiefuncties van Alertify om te vereenvoudigen

Door uw Alertify-apparaat te integreren met Guesty helpt u op een meer georganiseerde en hands-off manier. Zo kunt u integreren met Guesty via Alertify:

1) Log in op uwGuesty account Guesty accountNavigeer naar "Marktplaats" in de kop "Integraties".

2) Zoek "Waarschuwen" en klik op "Verbinden".

3) Er moet een token verschijnen. Kopieer dit token en open vervolgens uw tokendashboard waarschuwen dashboard waarschuwenNavigeer naar het tabblad "Integraties" aan de linkerkant.

4) Klik op het Guesty-logo en klik op de knop "verbinden" in de rechterbovenhoek.

5) Lees en accepteer de algemene voorwaarden en plak vervolgens het token.

6) U moet nu verbonden zijn met Guesty en uw Alertify-eenheden koppelen aan uw Guesty-eenheden.

Uw eenheden koppelen:
1. Ga op uw Alertify-dashboard in de Guesty Integration naar 'Link Units'.
2. Selecteer het apparaat in uw Guesty-dashboard door op 'Link' te drukken en selecteer vervolgens het apparaat dat u wilt controleren in uw Guesty-account.
3. Klik op de knop 'Een link maken' en u hebt uw apparaat succesvol gekoppeld. Doe dit voor alle eenheden om ervoor te zorgen dat u waarschuwingen krijgt.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact op met ons toegewijde ondersteuningsteam bijsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io