Alertify AP wordt niet weergegeven op mijn WIFI-instellingen

Alertify AP wordt niet weergegeven op mijn WIFI-instellingen

Volg deze eenvoudige stappen om een harde reset op uw apparaat uit te voeren

Alertify AP wordt niet weergegeven in uw WIFI-instellingen? Soms stopt uw apparaat met het uitzenden van zijn WIFI-signaal nadat het een bepaalde periode heeft gezeten. Om dat signaal opnieuw uit te zenden, moet u een harde reset uitvoeren. Uw apparaat opnieuw instellenHet is niet zo eenvoudig als het loskoppelen en opnieuw aansluiten als bij een back-upbatterij.Volg deze eenvoudige stappen hieronder om een volledige fabrieksreset op uw apparaat uit te voeren:

1.Zoek uw aangesloten apparaat, zoek het kleine gaatje linksonder en plak er een pin in, houd het daar 15-20 seconden vast totdat u een buzzgeluid hoort en zie alle LED-lampjes blauw knipperen.Let op: het is belangrijk dat u uw apparaat aangesloten houdt tijdens het resetten.

2.Hiermee wordt uw apparaat opnieuw opgestart en na 1-2 minuten moet Alertify AP opnieuw verschijnen op uw WIFI.

3. Maak verbinding met Alertify AP en volg vervolgens de installatie-instructie hieringuide. . .

Heb je nog hulp nodig? Neem contact op met ons ondersteuningsteam bij ons ondersteuningsteam opsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io