WelcomeLink integreren met Stripe

Om verbinding te maken met streep moet u de onderstaande stappen volgen:

Op Stripe...

1. Meld u aan bij uw Stripe-account.
2.In uwdashboard, klik op "Ontwikkelaars" en vervolgens op "API-toetsen".
3.Op de pagina 'API-toetsen' vindt u zowel uw publicatiebare als Beperkte sleutels.
4. U moet een beperkte sleutel maken door op "Beperkte sleutel maken" te klikken
5. Voor elke bron die u wilt dat de nieuwe beperkte sleutel wordt geopend, selecteert u de machtiging voor deze sleutel. Selecteer bijvoorbeeld "Betalingsintenten" om toestemming te geven om de betalingsintentie te geven om te strippen

Op waarschuwen...

1. Log in op uw Alertify-dashboard
2. Navigeer naar "Screening" en selecteer vervolgens "Instellingen"
3. Klik op "Stripe" en voeg je Publishable key toe aan "Stripe Key"
4. Selecteer "Opslaan" en u bent succesvol geïntegreerd met Stripe

Als u hulp of verdere hulp nodig hebt, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van Alertify opsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io