Wat gebeurt er als een gast uw apparaat loskoppelt

Ontdek wat u moet doen als uw Alertify-apparaat niet is aangesloten

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat een gast uw apparaat loskoppelt, kan het nog steeds gebeuren. Als het gebeurt, maak je dan geen zorgen. U ontvangt een melding wanneer uw apparaat losgekoppeld raakt, zodat u zich bewust bent van de situatie. Uw apparaat heeft ook een back-upbatterij geïnstalleerd, waardoor deze een paar uur later verbonden blijft met Wi-Fi. Als u een melding ontvangt dat uw apparaat is losgekoppeld, kunt u dit doen...

1. Controleer uw e-mail of teksten om te zien of u aanvullende meldingen hebt ontvangen, zoals een geluidsovertreding of rookovertreding.

2.Log in op uw Alertify-dashboard en klik op de naam van uw losgekoppelde sensoren om de live gegevens van de geluids-, rook- en CO2-niveaus van uw accommodatie te bekijken. De CO2-niveaus van uw accommodatie kunnen u helpen bepalen of er extra, ongerechtvaardigde gasten aanwezig kunnen zijn op uw accommodatie.

3.Als er aanwijzingen zijn dat een feestje plaatsvindt door lawaai- of rookovertredingen, is het een goed idee om contact op te nemen met uw gasten om ervoor te zorgen dat de situatie zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

4.Zodra uw accommodatie opnieuw toegankelijk is door uw schoonmaakpersoneel of door uzelf, moet u uw Alertify-apparaat weer aansluiten. Overweeg indien mogelijk om uw Alertify-apparaat achter een meubelstuk aan te sluiten om te voorkomen dat uw apparaat in de toekomst wordt geknoeid.