Voldoet aan mijn Alertify-apparaat de gastprivacy van mijn Alertify-apparaat?

Voldoet aan mijn Alertify-apparaat de gastprivacy van mijn Alertify-apparaat?

Het uitgebreide geluidsbewakingssysteem van Alertify helpt hosts bij het controleren van gasten zoals lawaai- en rookovertredingen. Elk apparaat is uitgerust met slimme software die geluidsdecibelniveaus kan detecteren en luchtdeeltjes kan meten. Daarom hebben we geen camera's, geen spraakopnamesoftware en uw gasten hoeven zich geen zorgen te maken.

​ ​

Alertify is gebouwd met privacy van gasten bovenaan onze geest. Wat verzamelen we van gasten?

maatregelen waarschuwen:

• Alertify meet eenvoudig geluidsdecibelniveaus. Het kan geen gesprekken opnemen en heeft deze mogelijkheid niet.

• Waarschuwt roken, CO2-niveaus, temperatuur, vochtigheid, het aantal mobiele apparaten in de buurt van het apparaat, het back-upbatterijniveau van de apparaten en de Wi-Fi-connectiviteit van de apparaten en de Wi-Fi-connectiviteit van de apparaten in de buurt van het apparaat, het back-upbatterijniveau van de apparaten en de Wi-Fi-connectiviteit van de

Welke gastgegevens verzamelt Alertify?

Wanneer u verbonden is met uw property management systeem (PMS), verzamelt Alertify:

• namen, e-mailadressen en contactnummers van gasten.

• De incheckdata en uitcheckdata van de gasten

• Informatie over de accommodatie van de gasten waarin ze verblijven voor de duur van hun verblijf

Heeft u nog vragen voor ons? Contact our support team atsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io