Temperatuurmonitoring: hoe het werkt

Uw Alertify-apparaat kan de temperatuur in uw STR- of hotelkamer controleren. U kunt aangepaste temperatuurdrempels instellen voor het apparaat om te controleren. Als de temperatuur buiten dit bereik daalt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Volg deze eenvoudige stappen hieronder om uw temperatuurdrempels aan te passen:

1. Navigeer naar Apparaten, klik op het apparaat dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Monitoringsinstellingen in de bovenste menubalk. Navigeer naar de linker menubalk, klik op Temperatuur en schakel de schakelaar Temperatuurmeldingen in.

2. U kunt hier ook de gewenste minimum- en maximumtemperatuur instellen.

Heeft u een vraag voor ons? Stuur je vraag naarsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io