Sigarettenrookdetectie voor eigenschappen met keukens

Leer hoe je roken binnenshuis kunt onderscheiden van koken

Wanneer u een nieuwe eenheid aan uw gebouw toevoegt, zult u merken dat een vakje moet worden aangevinkt om aan te geven of uw apparaat een keuken heeft. Dit is belangrijk om te weten, want als uw woning kleiner is of uw entertainmentruimte dicht bij de keuken van uw apparaat, kan het apparaat koken herkennen als roken binnenshuis kan roken herkennen als roken binnenshuis. Probeer deze stappen om te zien of een gast binnen rookt of gewoon kookt:

1. Controleer het tijdstip van de dag dat u meldingen ontvangt voor roken binnenshuis. Als het tijdstip van de dag een standaard lunch / diner uur is, is het waarschijnlijk dat uw gasten gewoon koken.

2. Controleer op andere waarschuwingsmeldingen, zoals geluids- en bezettingswaarschuwingen. Als u deze extra overtredingsmeldingen ontvangt, is het waarschijnlijk binnen roken of zelfs een feestje plaats bij uw accommodatie.

3. Navigeer naar het dashboard Waarschuwing naar het gegevensgedeelte van uw Alertify-sensor en controleer de rookgegevens. Als er één grote piek en val is, dan is het waarschijnlijk een gast die kookt. Als de rookgegevens snel stijgen en gedurende een lange tijd hoog blijven, is het waarschijnlijk dat er binnen uw eigendom plaatsvindt.