Hoe u uw tijdzone- en temperatuurmetriek instelt

Zorg ervoor dat uw tijdzone- en temperatuurmetriek correct zijn door deze snelle en eenvoudige stappen te volgen:

1. Open uw dashboard Waarschuwing en navigeer naar het tabblad "Apparaten"

2. Klik op de naam van uw apparaat en navigeer vervolgens naar het tabblad "Monitoring-instellingen"

3. Scroll naar beneden en onder de sectie "Waarschuwingstypen" ziet u vervolgkeuzes voor de temperatuurmeting en tijdzone van uw apparaat.

4. Kies welke van toepassing is op uw apparaat en deze wordt automatisch opgeslagen.

Nu, je bent goed om te gaan! Als u nog vragen heeft, bekijk dan de rest van ons Helpcentrum of neem contact op metsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io