Hoe u uw Wi-Fi's "Auto-Join" uitschakelt

Hoe u uw Wi-Fi's "Auto-Join" uitschakelt

<div klasse="onderwijs__article__view__samenvatting__samenvatting" style="grensbreedte: 0px; randstijl: solide; randkleur: rgba(0, 0, 0, 0, 0.1)">Als u "Auto-Join" uitschakelt in uw Wi-Fi-instellingen zorgt ervoor dat u de soepelst mogelijke installatie-ervaring mogelijk is

Als u de functie "auto-join" in uw wifi-instellingen op dit moment uitschakelt, kunt uw waarschuwingsapparaat sneller verbinding maken met uw wifi-netwerk en zonder het installatieproces te onderbreken. Dit kan worden gedaan of u nu een smartphone of laptop gebruikt om uw Alertify-apparaat op uw internet aan te sluiten. Het uitschakelen van auto-join is iets dat gemakkelijk kan worden omgekeerd, dus maak je geen zorgen over het verliezen van die functie.

Auto-Join uitschakelen op een telefoon:



  1. Ga naar uw instellingen en klik op "Wi-Fi" om uw wifi-instellingen te openen.

  2. Klik op deiNaast het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbonden bent.

  3. Boven je wachtwoord ziet u "Auto-Join" met een schakelaar naar rechts. Schakel deze schakelaar uit en uw Auto-Join is uitgeschakeld.

  4. Wanneer uw installatie is voltooid, kunt u Auto-Join eenvoudig weer inschakelen door opnieuw op de schakelaar te klikken.


Automatisch aansluiten op een laptop:



  1. Klik op het Wi-Fi-pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

  2. Klik op "WIFI Instellingen" onderaan de drop-down

  3. Klik op de 3 stippen naast je netwerknaam. Verwijder vervolgens de 'Auto-join'.

  4. Wanneer de installatie van uw apparaat is voltooid, kunt u Auto-Join eenvoudig weer inschakelen door 'Auto-join' opnieuw te selecteren.


Nog steeds, hulp nodig? Neem contact met ons op via email[email protected]