Hoe historische gegevens op het dashboard te bekijken

Met het dashboard van Alertify kunnen gebruikers live en historische gegevens voor elke grafiek op hun dashboard bekijken. Het bekijken van historische gegevens van uw woning is handig als u een kijkje wilt nemen op overtredingen van gasten uit het verleden. Hier leest u hoe u de historische gegevens op uw Alertify dashboard kunt bekijken:

1. Navigeer naar het tabblad "eenheden" en klik op de naam van het apparaat waarvoor u gegevens wilt bekijken.

2.Scroll naar beneden naar de grafiek waarvoor u historische gegevens wilt bekijken en klik op de kalenderknop in de rechterbovenhoek boven de grafiek. Elke grafiek heeft zijn eigen kalender.

3.Kies twee datums in de kalender om de historische gegevens voor dat tijdbereik weer te geven en vervolgens geeft de grafiek de ruis- of rookniveaus voor het geselecteerde tijdbereik weer.