Als uw waarschuwingsapparaat geen verbinding maakt met uw Wi-Fi

Als uw waarschuwingsapparaat geen verbinding maakt met uw Wi-Fi

Gebruik deze handige tips voor al uw behoeften op het fotograferen van problemen

Wanneer u een nieuw apparaat leert kennen, kunnen er onderweg hobbels optreden. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van problemen als uw Alertify-apparaat problemen ondervindt bij het verbinden met uw Wi-Fi

1. Zorg ervoor dat u het juiste Wi-Fi-wachtwoord voor uw netwerk en uw juiste Alertify-gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd.

2. Schakel de instellingen 'Automatisch aanmelden' van uw Wi-Fi uit om te voorkomen dat deze de verbinding met 'Appertificeren AP' wordt verbroken.Ga voor meer informatie naar ons artikel overHoe u de automatische aansluiting van uw Wi-Fi uitschakelt. . .

3. Probeer een fabrieksreset van het apparaat door uw pin in het kleine gaatje aan de onderkant van uw apparaat te plaatsen. Plaats de pin en houd deze ingedrukt totdat je een lange pieptoon hoort.

4. Zorg ervoor dat uw Wi-Fi werkt op 2,4 GHz. Voor meer informatie hierover, bekijk uw artikel overHoe u ervoor kunt zorgen dat uw Wi-Fi werkt op 2,4 GHz. . .

Als u nog steeds hulp nodig hebt bij het verbinden van uw Alertify-apparaat met Wi-Fi, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via ons ondersteuningsteam viasupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io