Alertify's ruismonitoring: hoe het werkt & veelgestelde vragen

Alertify's ruismonitoring: hoe het werkt & veelgestelde vragen

Waarschuwt het harde geluid dat al een langere periode aan de gang is. Instellingen voor ruisbewaking zijn aanpasbaar van hoe gevoelig u wilt dat het apparaat is tot hoeveel meldingen u wilt ontvangen en als u alleen ruismonitoring op bepaalde momenten van de dag wilt ontvangen.

To turn on noise monitoring:

1. Navigeer naar Apparaten, klik op het apparaat dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Monitoringsinstellingen in de bovenste menubalk. Navigeer naar de linkermenualk, klik op Ruis en schakel de schakelaar Ruismeldingen in.

2. De ruismeldingen zijn aanpasbaar en u kunt selecteren hoeveel vervolgmeldingen u wilt ontvangen en hoe snel u ze wilt ontvangen.

Richtsnoeren voor ruismonitoringsdrempels:

• De standaarddrempel op uw Alertify-dashboard is ingesteld op 68 dB

• Voor uw kennis:

• Een gefluister is ongeveer 30 dB

• Normaal gesprek is ongeveer 60 dB

• Een motorfietsmotor die ongeveer 95 dB is ongeveer 95 dB

• Geluid boven de 70 dB gedurende een langere periode kan uw gehoor beginnen te beschadigen.

• Daarom raden wij u aan uw drempel op 68 dB te houden, omdat alles daarboven op zeer harde geluidsniveaus en storingen voor de buren aangeeft.

Richtlijnen voor geluidsmonitoringsinstellingen:

• U ontvangt een melding op SMS en per e-mail (als u deze op deze manier instelt) wanneer ruis is gedetecteerd voor een langere periode.

• U hebt de mogelijkheid om maximaal 2 vervolgmeldingen in te stellen om u te laten weten dat er nog steeds ruis wordt gedetecteerd

• U kunt zelf bepalen hoe lang het geluid boven de drempel moet liggen voordat elke follow-upmelding wordt verzonden, of dat nu 5 minuten of 60 minuten is.

Richtlijnen voor het gebruik van aangepaste tijdregels:

• Met behulp van een aangepaste tijdregel kunt u een andere geluidsdrempel instellen voor bepaalde uren van de dag. Veel plaatsen hebben bijvoorbeeld rustige uren die van gasten naar verwachting zullen volgen. Dit zou ervoor zorgen dat gasten zich aan die regel houden.

• Als u een aangepaste tijdregel instelt, kunt u de uren opgeven waarin de geluidsdrempel wordt aangepast en kunt u de geluidsdrempel lager of hoger instellen om aan uw behoeften te voldoen.

Een aangepaste tijdregel instellen:

1. Navigeer naar Apparaten, klik op het apparaat dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Monitoringsinstellingen in de bovenste menubalk. Navigeer naar de linker menubalk, klik op Ruis en blader naar de onderkant.

2. Klik op de knop 'Nieuwe tijdregel toevoegen'

3. Selecteer de uren waarin u wilt dat de drempel van het apparaat anders is onder 'Van'

4. Pas de drempel aan.

5. Klik op 'Opslaan' en uw aangepaste tijdregel wordt ingesteld!

Veelgestelde vragen over veelgestelde vragen

Zal Alertify me laten weten wanneer er geen geluid meer wordt gedetecteerd?

Ja. Ja. Alertify stuurt u een sms- en e-mailmelding om u te laten weten dat de geluidsniveaus weer normaal zijn geworden.

Hoe werken follow-ups?

Follow-ups zijn aanvullende meldingen die na de eerste melding worden verzonden. U kunt kiezen hoe lang u wilt wachten voordat u de eerste vervolgmelding ontvangt. U kunt de eerste follow-up instellen als 10 minuten. Als u bijvoorbeeld uw eerste melding ontvangt en het geluid nog 10 minuten aanhoudt, ontvangt u de volgende melding.