Aan de slag met Guest Alerts

Automatiseer naadloos gastmeldingen met Alertify

Let op: Guest Alerts zijn alleen beschikbaar op PMS-platforms zoals Tokeet, iGMS, Hostaway en Guesty. Als uw PMS geen SMS's ondersteunt, kan Guest Alert geen sms-meldingen naar uw gasten verzenden.

De Guest Alert-functie in uw Alertify-dashboard is een krachtige tool die is ontworpen om automatisch sms- en e-mailmeldingen te verzenden naar gasten die verantwoordelijk zijn voor ruis- en rookovertredingen. Deze functionaliteit is zeer aanpasbaar en biedt hosts de flexibiliteit om te kiezen of ze alle eerste overtredingsmeldingen of uitsluitend vervolgmeldingen willen ontvangen. Deze strategische aanpassing stelt hosts in staat om gasten de mogelijkheid te bieden om hun gedrag te corrigeren en in gevallen waarin corrigerende maatregelen niet worden genomen, stelt het hosts in staat om snel in te grijpen om hun gedrag te corrigeren en in gevallen waarin corrigerende maatregelen niet worden genomen. Dit zorgt voor een proactieve aanpak voor het behoud van een vreedzame en conforme huuromgeving.

De functie Gastwaarschuwingen biedt u de volgende mogelijkheden:

• Real-time gastmelding

Roep lawaai en rookovertredingen onmiddellijk aan, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. Gastwaarschuwingen, geautomatiseerd, zorgen ervoor dat uw gasten onmiddellijk meldingen ontvangen en hen op de hoogte stellen van gedetecteerd lawaai of rook, waardoor ze het gedrag onmiddellijk moeten staken.

• Aanpasbare overtredingsberichten

Pas uw meldingen van overtredingen aan om af te stemmen op uw managementstijl. Hoewel Guest Alert wordt geleverd met vooraf geconfigureerde berichtensjablonen, hebt u de flexibiliteit om zowel initiële als vervolgberichten voor ruis- en rookmeldingen voor ruis- en rookmeldingen te personaliseren. U kunt ook het aantal follow-ups bepalen dat u naar uw gasten moet verzenden.

• Host Notification Preferences

Oefen controle over de meldingen die u als host ontvangt. Kies ervoor om alle hostmeldingen te ontvangen voor proactieve interventie wanneer zich een overtreding voordoet, of kies ervoor om uitsluitend vervolgmeldingen te ontvangen als u gasten liever een moment toestaat om hun gedrag te corrigeren voordat u ingrijpen. Deze voorkeur kan eenvoudig worden geconfigureerd op het tabblad Gastwaarschuwingen op uw dashboard.

• Unit Linking voor gastidentificatie voor gastidentificatie

Koppel uw units van uw Property Management System (PMS) naadloos aan uw dashboard. Deze integratie stelt u in staat om gasten te identificeren in specifieke eenheden die verantwoordelijk zijn voor geluidsoverlast of rookovertredingen, waardoor u een duidelijk overzicht van de situatie wordt geboden en efficiënt beheer mogelijk maken.

Om gastwaarschuwingen te activeren, volgt u deze eenvoudige stappen die hieronder worden beschreven of raadpleegt u onze instructievideogids:

Stap 1: Aanmelden Stap 1: Aanmelden

Log in op uw Alertify dashboard.

Stap 2: Navigeer naar gastwaarschuwingen

Nadat u zich hebt aangemeld, zoekt en selecteert u 'Gastwaarschuwingen' in de linkerwerkbalk.

Stap 3: Gastwaarschuwingen inschakelen

Klik op 'Gastwaarschuwingen inschakelen' om de functie te starten.

Stap 4: Berichten aanpassen

Pas uw notificatieberichten af door bovenaan 'Berichten' te selecteren. Bepaal of u het bericht over rook- of ruismelding wilt wijzigen en klik vervolgens op het kleine potloodpictogram om het bericht te bewerken volgens uw voorkeuren.

Stap 5: Eenheidskoppeling en -verificatie van eenheden

Zorg ervoor dat uw eenheden zijn gekoppeld en gastwaarschuwingen worden geactiveerd door bovenaan 'Eenheden' te selecteren. Controleer uw lijst met eenheden om te bevestigen dat gastwaarschuwingen voor elk van hen zijn ingeschakeld.

Bekijk de onderstaande videogids

Voor een visuele walkthrough kunt u ook onze videogids bekijken voor een uitgebreide zelfstudie over het inschakelen en configureren van gastwaarschuwingen. Met deze eenvoudige stappen kunt u gastwaarschuwingen efficiënt implementeren en aanpassen, waardoor uw vermogen om lawaai- en rookovertredingen naadloos te beheren wordt verbeterd.

Veelgestelde vragen over gastwaarschuwing
1) Ik heb mijn property management systeem geïntegreerd en gastwaarschuwingen worden niet verzonden:

Mogelijk hebt u uw eenheden niet gekoppeld. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Zodra u uw property management systeem (PMS) hebt geïntegreerd, klikt u op het PMS om te koppelen aan het apparaat op uw Alertify dashboard. Na 5 minuten werkt de integratie en ontvangen uw gasten gastwaarschuwingen.

• Als dit niet werkt, gaat u naar 'Gastwaarschuwingen' en zorg ervoor dat de schakelaar 'Gastwaarschuwingen inschakelen' is ingeschakeld.

2) Namen trekken niet door naar het rapport

1. Dit kan tijd kosten:

Hoe lang is dit al aan de gang? Als het slechts 5 minuten geleden is dat je met je PMS hebt geïntegreerd en je merkt een overtreding, zou de integratie niet genoeg tijd hebben gehad om bij te werken.

1. Dit kan te wijten zijn aan het PMS-systeem dat u gebruikt:

Als u een PMS zoals Hospitable gebruikt, ondersteunt de API-sleutel die wordt gebruikt om te integreren met Alertify geen toegang tot bepaalde gastinformatie, zoals namen en e-mailadressen.

3) Hoe werken schema's op Guest Alerts?

Als u een schema instelt, worden alleen gastwaarschuwingen ingeschakeld tijdens de ingestelde uren. Als u overdag liever proactief bent en's nachts minder, kunt u gastwaarschuwingen alleen voor's nachts inschakelen.

4) Waarom ontvang ik alleen de vervolgmeldingen?

Als u alleen vervolgmeldingen ontvangt, gaat u naar Gastwaarschuwingen en bladert u naar de onderkant onder Meldingsinstellingen en selecteert u de schakelaar 'Alle meldingen ontvangen' zodat deze is ingeschakeld.

Heb je nog hulp nodig? Neem contact op met ons toegewijde ondersteuningsteam bijsupport@alertify.io support@alertify.io support@alertify.io